Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απέραντη θλίψη για την Ηλιάννα – Η αγάπη για τη μουσική και η τελευταία ανάρτηση πριν την τραγωδία [pics]

Ηλιάννα Σταμαδιανού

Η Λακωνία θρηνεί για την Ηλιάννα Σταμαδιανού. Ένα ταλαντούχο, ευαίσθητο πλάσμα που λάτρευε τη μουσική. Μόλις στα 26 της χρόνια έφυγε από τη ζωή κάτω από συνθήκες που ακόμα ερευνώνται.

Η οικογένειά της έζησε μέρες αγωνίας. Η Ηλιάννα είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της 14-12-2017. Οι μέρες περνούσαν χωρίς κανένα σημάδι ζωής. Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης που η 26χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε παραλία της Μονεμβασιάς.

«Η μνήμη είναι αρετή…»

Λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί η Ηλιάννα είχε κάνει μια ανάρτηση που μαρτυρούσε ότι δεν ήταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Μετά την εξαφάνισή της οι δικοί της άνθρωποι δήλωναν ότι φοβούνταν για το χειρότερο. Και δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν.

«Η μνήμη είναι αρετή» έγραφε η Ηλιάννα στο Facebook λίγο πριν ανοίξει την πόρτα και χαθεί για πάντα.

https://www.facebook.com/stamadianou/posts/1681503848568977?pnref=story

Στον λογαριασμό της αλλά και στις σελίδες των συγγενών της αμέτρητα είναι τα μηνύματα βαθιάς οδύνης για τον πρόωρο χαμό της.

Οι δικοί της που θα την θυμούνται για πάντα την αποχαιρέτισαν σήμερα για τελευταία φορά στο νεκροταφείο του Ασωπού.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ η σορός της κοπέλας μετά τον απεγκλωβισμό της από το αυτοκίνητό της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου  Κορίνθου, όπου διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή της αρμόδιας Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το πόρισμά του, ο θάνατός της οφείλεται σε πλήθος τραυματισμών που προκλήθηκαν με την πτώση του αυτοκινήτου από τον γκρεμό.

Η αγάπη για τη μουσική

Φύση καλλιτεχνική η Ηλιάννα, έγραφε στίχους, μουσική και τραγουδούσε. Συχνά έβρισκε καταφύγιο στο μαντρί με τα ζώα όπου πήγαινε να παίξει κιθάρα.

 

Στο Youtube υπάρχει ένα βίντεο με ένα τραγούδι της. Ένα τραγούδι με τη φωνή της. Ένα δείγμα του πρόωρα χαμένου ταλέντου της. Για όσους τη γνώρισαν και δεν θα την ξεχάσουν και για εκείνους που δεν πρόλαβαν…

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου ψαράς εντόπισε στην παραλία Τηγάνια ή Γλυφάδα κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας, το λευκό αυτοκίνητο της άτυχης Ηλιάννας σκεπασμένο με φύκια. Στη θέση του οδηγού η σορός της 26χρονης από τον Ασωπό.

Εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε με ταχύτητα από τον επαρχιακό δρόμο Ασωπού – Ελαίας και έπεσε σε γκρεμό ύψους δεκαεπτά μέτρων με αποτέλεσμα να καταλήξει στην παραλία. Επάνω στον δρόμο μέχρι τον γκρεμό, υπάρχει ένα πλάτωμα μήκους δεκαέξι μέτρων γεμάτο θάμνους.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε περίπτωση εκτροπής, το πλάτωμα θα είχε ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου με την ΕΛ.ΑΣ να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της Ηλιάννας οι ενδείξεις συνηγορούν στο σενάριο του δυστυχήματος.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις