Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρτα: «Σταμάτησε το μυαλό του πατέρα να λειτουργεί» – Ο θείος της μητέρας του άτυχου βρέφους στο newsit.gr

Άρτα: «Σταμάτησε το μυαλό του πατέρα να λειτουργεί» – Ο θείος της μητέρας του άτυχου βρέφους στο newsit.gr

«Δεν τους έλειπε τίποτα, δεν είχαν προβλήματα», λέει ο θείος της 27χρονης μητέρας που ο σύζυγός της ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος τους μέσα στο αυτοκίνητο στην Άρτα με τραγική κατάληξη.

Ο αδερφός του πατέρα της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στο newsit.gr υποστηρίζει ότι το ζευγάρι «ήταν μια χαρά, είχαν τη δουλειά τους» και προσθέτει ότι ο 37χρονος πατέρας του βρέφους «το πήγαινε στον σταθμό. Το πήγαινε και το ‘παιρναν κάθε μέρα. Δεν είχαν προβλήματα, δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα. Τι να πεις; Ο άνθρωπος άμα αφαιρέθηκε, άμα σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί».

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού, από όπου κατάγεται η μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους, καθώς όλοι γνώριζαν την 27χρονη κοπέλα και τον άντρα της, καθώς και το μικρό αγγελούδι.

Φίλος του ζευγαριού μιλώντας στο newsit.gr κάνει λόγο για μία εξαίρετη οικογένεια και αναφέρει ότι οι γονείς ήταν πολύ δεμένοι.

«Μας συνέτριψε πολύ όλους αυτό το γεγονός. Είναι μία εξαίρετη, παραδοσιακή οικογένεια που σέβεται τους θεσμούς και την ανθρώπινη ύπαρξη. Συγκλόνισε ολόκληρη την κοινωνία, όχι μόνο εμάς εδώ. Θεωρώ ήταν μία άτυχη στιγμή και λάθος, όχι τίποτα περισσότερο. Ήταν το πρώτο τους παιδάκι, ήταν δεμένοι, δούλευαν και οι δύο. Κάθε Σαββατοκύριακο έρχονταν στο χωριό».

Επιπλέον, ο οικογενειακός φίλος των γονιών του άτυχου 5,5 μηνών παιδιού αναφέρει: «Όλοι μας οφείλουμε να συμπαρασταθούμε και στις δύο πλευρές, να μην διχαστεί το ζευγάρι, να μείνουν ενωμένοι. Αυτά που είπαν από την οικογένεια της μητέρας ίσως ήταν πάνω στον θυμό. Στην θλίψη δημιουργούνται κάποιες εντάσεις, αλλά είναι πρόσκαιρα».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις