Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατύχημα με αγωνιστικό αυτοκίνητο στην Ελασσόνα μπροστά στους θεατές – Βίντεο ντοκουμέντο

Ατύχημα με αγωνιστικό αυτοκίνητο στην Ελασσόνα μπροστά στους θεατές – Βίντεο ντοκουμέντο

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός χάνει τον έλεγχο σε στροφή. Το βίντεο ντοκουμέντο με το ατύχημα στην Ελασσόνα, αποτυπώνει τα όσα έγιναν…

Σοβαρό ατύχημα κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια του κυπέλλου ράλι Βόρειας Ελλάδας στην Ελασσόνα. Όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο, ο οδηγός του επίμαχου αγωνιστικού χάνει τον έλεγχο και το όχημα αναποδογυρίζει ενώ αυτό έτρεχε με ταχύτητα πολλών χιλιομέτρων.

Αμέσως η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο, με τον οδηγό να βγαίνει από το όχημα ευτυχώς χωρίς πρόβλημα και να κερδίζει το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε το τρομακτικό τροχαίο με κομμένη την ανάσα.

Η διαδρομή της ανάβασης ήταν το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας – Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της να είναι 3,8 χιλιόμετρα. Δείτε το βίντεο του tirnavospress.gr

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το τρίτο ατύχημα που σημειώνεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είχε προηγηθεί εκείνο σε αγώνα επίδειξης καρτ στην Πάτρα στις 19/9 κατά το οποίο τραυματίστηκε ένα 6χρονο παιδί, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου σοβαρό ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocros στα Γιαννιτσά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις