Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: «Έτσι έγινε το ατύχημα στους αγώνες» – Τι λέει ο οδηγός του μοιραίου καρτ

Πάτρα: «Έτσι έγινε το ατύχημα στους αγώνες» – Τι λέει ο οδηγός του μοιραίου καρτ

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα στους αγώνες καρτ, στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 6χρονος Φώτης, ο οδηγός του μοιραίου καρτ, Νίκος Σαρδέλης, μίλησε αποκλειστικά στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» στο MEGA. 

«Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος», σημείωσε ο κ. Σαρδέλης.

«Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής».

Όπως λέει ο επαγγελματίας οδηγός, «στα πλαίσια οδήγησης επίδειξης και νέων ηλεκτροκίνητων καρτ, προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

«Ήταν δύσκολες στιγμές, προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί. Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει ο κ. Σαρδέλης, ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και συμμετέχει συχνά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις