Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Η τελευταία πράξη του δράματος – Αύριο η κηδεία του Χρήστου Γεωργακόπουλου που εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα!

Αχαϊα: Η τελευταία πράξη του δράματος – Αύριο η κηδεία του Χρήστου Γεωργακόπουλου που εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα!

H σορός του 70χρονου εντοπίστηκε χθες το πρωί σε προχωρημένη σήψη, σε χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας. Ο ηλικιωμένος φέρεται να πήγε να σώσει τα σκυλιά του και να παρασύρθηκε…

Στον τόπο καταγωγής του στο Σανταμέρι Δυτικής Αχαΐας, θα γίνει η κηδεία του 70χρονου Χρήστου Γεωργακόπουλου, ενός εκ των θυμάτων των φονικών πλημμυρών της Μάνδρας Αττικής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 12, στον ναό Ταξιαρχών Σανταμερίου.

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος έμενε πολλά χρόνια στην Αθήνα, ωστόσο ο τόπος του είναι το Σανταμέρι στο οποίο εξακολουθούν να διαμένουν αδέρφια του, ενώ συγγενείς έχει και στην Πάτρα, καθώς πρόκειται για μεγάλη οικογένεια.

Γαμπρός του Χρήστου Γεωργακόπουλου είναι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σανταμερίου  Χρήστος Φωτόπουλος, καθώς έχει παντρευτεί την αδελφή του εκλιπόντος.

H σορός του 70χρονου εντοπίστηκε χθες το πρωί σε προχωρημένη σήψη, σε χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν τη σορό του, που ήταν σκεπασμένη από λάσπη και φερτά υλικά.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου συγγενείς του τον αναγνώρισαν. Ο ηλικιωμένος φέρεται να πήγε να σώσει τα σκυλιά του και να παρασύρθηκε.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις