Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αυτοκτονία πατέρα στην Κάρπαθο: Συγγενής του αυτόχειρα μιλάει για το βίντεο, τον γιο και το bullying

Αυτοκτονία πατέρα στην Κάρπαθο:  Συγγενής του αυτόχειρα μιλάει για το βίντεο, τον γιο και το bullying

Η Κάρπαθος παραμένει ανάστατη από την αυτοκτονία του πατέρα μετά τη διαρροή ενός βίντεο του γιου του, με άλλον άντρα. Στενός συγγενής του, μιλάει για πρώτη φορά και περιγράφει τα όσα έγιναν…

«Παγωμένη» παραμένει η Κάρπαθος από την αυτοκτονία πατέρα που δεν άντεξε το bullying και τα σεξιστικά σχόλια συγχωριανών για τον γιο του. Αιτία ένα βίντεο που έδειχνε το γιο του, σε προσωπικές στιγμές και το οποίο διέρρευσε, χωρίς ακόμα να έχει διαπιστωθεί ο τρόπος. Για το λόγο αυτό υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση. 

«Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και να μην μείνει αδιερεύνητη καμία πτυχή της θλιβερής υπόθεσης αυτοκτονίας πατέρα μετά τη «διαρροή» και το bullying  που ακολούθησε βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του με άλλον άνδρα, παρήγγειλε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα του ακριτικού νησιού η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου.

Συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου αυτόχειρα μίλησε στο Mega: «Γνωρίζω την οικογένεια, ο πατέρας του ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός άνθρωπος και η στεναχώρια επιδρά περίεργα σε κάθε άνθρωπο. Στεναχωρήθηκε που είδε όσα είδε στο βίντεο και η ιδιοσυγκρασία του καθένα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά»

«Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο αυτό είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανά. Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος»

«Εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να εχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπήρχε εκβιασμός. Είμαστε μία κλειστή κοινωνία, πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε λέγοντας «αυτός είναι ο πατέρας του ….» ή λέγοντας «στο βίντεο ήταν ο γιος του, ο ….»»,

«Όταν λοιπόν έχεις αίσθημα ευθύνης, νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα, το μυαλό του ανθρώπου κάνει μπαμ», ανέφερε ο συγγενής του 60χρονου. «Όπως και να το κάνεις, η ντροπή είναι ντροπή. Πρέπει να βρεθεί αυτός που έβγαλε το βίντεο. Η γυναίκα του αυτόχειρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει ηθικός αυτουργός που όπλισε το χέρι του, ζούμε σε μία ζούγκλα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις