Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

΄Εδεσσα: Μαγική παρέλαση αρμάτων

΄Εδεσσα: Μαγική παρέλαση αρμάτων

Στους Μικρούς Καταρράκτες  θα γιορτάσουν την αποκριά στην ΄Εδεσσα 

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 

Πάρτυ Νεολαίας

Πεζόδρομος, Πλ.Στουγιαννάκη, το βραδάκι (10,30μμ)
Στους Μικρούς Καταρράκτες το βράδυ οργανώνεται το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΤΥ σε μια ατμόσφαιρα φαντασμαγορική με ένα μουσικό πρόγραμμα που επιμελούνται γνωστοί ανα το πανελλήνο DJ.
 

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ

Αφετηρία Πλατεία Αιγών – Δημαρχείο  ώρα 17.00

Η πόλη κινείται σε ρυθμούς μαγικούς. Όπου κι αν είστε, ότι και αν κάνετε, η μεγάλη μαγική παρέλαση αρμάτων και χιλιάδων καρναβαλιστών δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. 
Σύγχρονη Σάτιρα, Παράδοση & … νέα τεχνολογία, κωμωδία & … δράμα, επικαιρότητα όλα παρελαύνουν μπροστά σας. Κρατηθείτε, το γέλιο βλάπτει σοβαρά το άγχος και το στρες. Από το καυτό τρίγωνο Δημαρχείο – Οδός Φλωρίνης στην οδό Μοναστηρίου, Πλατεία Ελευθερίας & Οδός Δημοκρατίας … έως τους Καταρράκτες.  

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Το έθιμο της Λάμκας. Σύμφωνα με την παράδοση το αυγό …….

Πεζόδρομος (Στάδιο), το απογευματάκι (7μμ) 
Ανοίγει και κλείνει την Σαρακοστή. Η αναπαράσταση του εθίμου της Λάμκας & της συγχώρεσης γίνεται στις 7:00 το απόγευμα με τη συνοδεία χάλκινων και χορευτικών συγκροτημάτων. 

Το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου & Βεγγαλικά

Πεζόδρομος – Κέντρο, απογευματάκι (αμέσως μετά)
Η αρχή ……… του τέλους ενός πολυήμερου προγράμματος με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και με ένα μαγικό θέαμα Βεγγαλικών και Πυροτεχνημάτων για μικρούς & μεγάλους.

Κ. Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Πλ.25ης Μαρτίου – Γαβαλιώτισσα – Ανεμοδρόμιο

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν από το πρωί και ολοκληρώνονται το μεσημέρι με γλέντι, χορό και μουσική σε τρεις διαφορετικές περιοχές. Ο Σύλλογος Αρκούδες-Μέτσκες, οι φίλοι του Καϊμάκτσαλαν στο πάρκο του Γηπέδου, οι παλαιοί πρόσκοποι στη Γαβαλιώτισσα και η Αερολέσχη Έδεσσας στο Ανεμοδρόμιο με διάθεση και χαρταετό από μεριάς σας και την φασολάδα και τα νηστίσιμα Σαρακοστιανά Εδέσματα των διοργανωτών … δίνουν ευχές σε όλους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε