Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κατερίνη: Βρέθηκε θαμμένη καραμπίνα – Το Σάββατο θα απολογηθεί ο 58χρονος

Έγκλημα στην Κατερίνη: Βρέθηκε θαμμένη καραμπίνα – Το Σάββατο θα απολογηθεί ο 58χρονος
Το θύμα της δολοφονίας

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε από τον Ανακριτή Κατερίνης ο 58χρονος που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου στον οικισμό Καλλιθέα, έξω απο την Κατερίνη.

Ο 58χρονος, που συνελήφθη και κρατείται, διώκεται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, όπως επίσης και ναρκωτικά χάπια.

Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τα αίτια του εγκλήματος φαίνεται πως ήταν προσωπικές διαφορές. Όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά είχε προσωπική διένεξη με τον 45χρονο, θεωρώντας ότι εκείνος τον κατέδωσε στις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., δράστης και θύμα συναντήθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του πρώτου, όπου ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς. Ο 58χρονος φέρεται να χτύπησε το θύμα και στη συνέχεια να το μετέφερε με το αυτοκίνητό του έξω απο τα κοιμητήρια της Καλλιθέας.

Click4More: Έγκλημα στην Κατερίνη: Μία σύλληψη για τη δολοφονία του 45χρονου

Στο σημείο αυτό, «τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και αφού τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον έβαλε φωτιά», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα το τραύμα στο κεφάλι από το κυνηγετικό όπλο ήταν αυτό που επέφερε τον θάνατό του. Το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας από περαστικό που ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, στην περιοχή βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι μια κοντόκανη καραμπίνα και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν αυτή που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις