Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκεί μεγάλωσε η άτυχη Καρολάιν που δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της – Θρήνος στην Αλόννησο

Εκεί μεγάλωσε η άτυχη Καρολάιν που δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της – Θρήνος στην Αλόννησο

Η είδηση ότι η όμορφη Καρολάιν δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά νερά, έπεσε σα βόμβα στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε το άτυχο κορίτσι.

Η μητέρα της δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άγγελός της δεν υπάρχει πια. Την τραγική είδηση του θανάτου της την πληροφορήθηκαν από φίλους που το είδαν στην τηλεόραση.

Ο Βρετανός πατέρας της, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και η Φιλιππινέζα μητέρα της εγκαταστάθηκαν στην Αλόννησο πριν από 20 χρόνια, σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Ευσταθίου στοT-live.

Ο πατέρας της δούλευε σε πετρελαϊκή εταιρία, αλλά την εγκατέλειψε γιατί ερωτεύτηκε το νησί. Εκεί έχτισε μια υπέροχη μεζονέτα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Δες το βίντεο από το T-live:

«Ημέρα πένθους για την Αλόννησο»- Τι λέει στο newsit.gr η διευθύντρια του σχολείου της Κάρολαϊν

Την ίδια ώρα, για μια βαθιά συντετριμμένη και σοκαρισμένη κοινωνία στην Αλόννησο κάνει λόγο η διευθύντρια του γυμνασίου/ λυκείου του νησιού, όπου φοίτησε η Κάρολαϊν, που χθες (11.05.2021) βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια κακοποιών, μπροστά στα μάτια της -μόλις 11 μηνών- κόρης της, στα Γλυκά Νερά.

«Χθες, όταν η είδηση έφτασε εδώ, μούδιασε όλο το νησί» περιγράφει στο newsit.gr εμφανώς σοκαρισμένη και συντετριμμένη, η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του σχολείου (Γυμνάσιο- Λύκειο Αλόννησου) στο οποίο φοίτησε η Κάρολαϊν. Όπως συνεχίζει να μας λέει: «Ακόμα και οι καινούριοι συνάδελφοι, που δεν γνώρισαν την Κάρολαϊν, μας είδαν τόσο ταραγμένους όλους, και κατάλαβαν τι σήμαινε για εμάς αυτό το κορίτσι, σαν να ήξεραν και οι ίδιοι το παιδί. Τώρα, όλοι οι κάτοικοι λένε πως ήταν ένας ‘τζάμπα’, ένας απάνθρωπος θάνατος. Αναρωτιόμαστε: ‘γιατί να γίνει όλο αυτό;’ Είμαστε όλοι με σκυφτά τα πρόσωπα. Είναι δύσκολο, είναι μια ημέρα πένθους για το νησί». Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις