Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Ξανθός και ανανεωμένος ο Γιάννης Φλωρινιώτης – “Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία” – video

Εκλογές 2019: Ξανθός και ανανεωμένος ο Γιάννης Φλωρινιώτης – “Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία” – video

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε την πρώτη προεκλογική του συνέντευξη στους Αταίριαστους. Τι είπε για τις εκλογές, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τις φιλοδοξίες του…

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και όπως λέει τα μηνύματα που παίρνει από το λαό της Θεσσαλονίκης είναι αισιόδοξα για την εκλογή του.

Όπως είπε στους Αταίριαστους στον ΣΚΑΪ: “Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου” είπε αρχικά ο κύριος Φλωρινιώτης.

“Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα”.

Σε ερώτηση για το τι λείπει από τη Θεσσαλονίκη, απέφυγε να απαντήσει. “Θα δω τι λείπει. Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου.”

Διηγήθηκε, τέλος, ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου από τη Θεσσαλονίκη: «Ήμουν στο Μακεδονία Παλλάς και ήρθε ο Παπανδρέου και μίλησε σε χιλιάδες ανθρώπους.

Εγώ μόλις βγήκα από το ξενοδοχείο με είδαν και άρχισαν να με αποθεώνουν και τότε μου ειπαν ότι ο πρόεδρος νόμιζε ότι φώναζαν για τον ίδιο και πήραν τηλεφωνο για να βγει ξανά ο πρόεδρος και του απάντησαν ότι ήταν για τον Φλωρινιώτη η αποθέωση».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίστηκε ανανεωμένος στο πλατό του ΣΚΑΪ και παρουσίασε τη φωτογραφία που θα μπει στο προεκλογικό του φυλλάδιο…

Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στη Φλώρινα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική.

Για πολλά χρόνια ζούσε με την οικογένειά του, στην Καλλίπολη του Πειραιά…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις