Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Δείτε το ζεϊμπέκικο εκλεγμένου δημάρχου στη Χαλκιδική που άναψε φωτιές

Εκλογές 2023: Δείτε το ζεϊμπέκικο εκλεγμένου δημάρχου στη Χαλκιδική που άναψε φωτιές

Οι δημοτικές εκλογές τον βρήκαν νικητή. Ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας στη Χαλκιδική χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, με τους αντιπάλους του, να εστιάζουν στις χειρονομίες που έκανε…

Το ζεϊμπέκικο κάνει το γύρο του διαδικτύου και πυροδοτεί αντιδράσεις στη Χαλκιδική. Ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας χορεύει μπροστά σε φίλους και συνεργάτες, όμως δεν αρκείται στα βήματα του χορού. Δύο φορές οι κάμερες τον «πιάνουν» να κάνει χειρονομίες. Πολιτικοί του αντίπαλοι θεωρούν πως ο Γιάννης Μαλλίνης απευθυνόταν σε εκείνους, σε μια προσπάθεια να τους πικάρει. Ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει και ο «θόρυβος» διατηρείται στην περιοχή, σχεδόν μία εβδομάδα μετά τις δημοτικές εκλογές.

Όπως φαίνεται η ένταση της προεκλογικής περιόδου και η αγωνία για το αποτέλεσμα ήταν στα ύψη για τους υποψηφίους την προηγούμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου και πολλοί από τους εκλεγμένους δημάρχους ξέσπασαν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Έτσι και στην Συκιά Χαλκιδικής ο οριακά νικητής Γιάννης Μαλλίνης ξέσπασε με ένα ζεϊμπέκικο σε δημόσιο χώρο. Ωστόσο καθώς έφερνε τις στροφές, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε υποψήφιος με τον συνδυασμό του, όχι μια, αλλά δύο φορές, σταματά τις φιγούρες και γυρνώντας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κάνει μια χειρονομία, που άναψε φωτιές στην περιοχή.

Οι αντίπαλοι του που θεώρησαν ότι ήταν οι αποδέκτες των κινήσεων του, κάνουν λόγο για προσβολή και υποβάθμιση κλίματος και πολιτικής αντιπαράθεσης σε επίπεδο πεζοδρομίου.

Σε ανάρτησή του, μετά την εκλογική του νίκη, ο Γιάννης Μαλλίνης έγραψε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Επιτέλους άνθρωποι με όρεξη και τιμιότητα! Σας ευχαριστώ».

Ο κ. Μαλλίνης με την ενσωμάτωση 100% των ψήφων λαμβάνει 50,88 % έναντι 49,12 % του πρώην δημάρχου Γιάννη Τζίτζιου και κερδίζει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σιθωνίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις