Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση στο Ηράκλειο: Χάθηκαν τα ίχνη του μυστηριωδώς από στάση λεωφορείου

Εξαφάνιση στο Ηράκλειο: Χάθηκαν τα ίχνη του μυστηριωδώς από στάση λεωφορείου

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση άντρα στο Ηράκλειο. Οι έρευνες για τον αγνοούμενο συνεχίζονται χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος του…

Η εξαφάνιση του 61χρονου δηλώθηκε σε αστυνομικούς στο Ηράκλειο και ταχύτατα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Όπως ανέφερε ο αδερφός του αγνοούμενου, τον άφησε σε στάση λεωφορείου για να πάει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και από τότε τα ίχνη του δικού του ανθρώπου χάθηκαν. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ πρόθεση να εξαφανιστεί. Η νύχτα που πέρασε ήταν δύσκολη με την οικογένεια του 61χρονου στην Κρήτη, να ευελπιστεί πως εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η μεγάλη περιπέτεια.

Ώρες αγωνίας ζει μια οικογένεια στο Ηράκλειο μετά την εξαφάνιση ενός μέλους της το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου του 2023.

Όπως έγινε γνωστό, ο 61χρονος, ο οποίος αναζητείται, είχε πάει στη στάση του λεωφορείου μαζί με τον αδερφό του, προκειμένου να μεταβεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου είχε ραντεβού με γιατρούς.

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο αδερφός του έφυγε από τη στάση, όμως όταν οι ώρες πέρασαν και ο 61χρονος δεν έδινε σημεία ζωής, δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις