Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία – Κρήτη: Έσπασε το σπίτι και σακάτεψε τη μητέρα του, στο Ηράκλειο

Ενδοοικογενειακή βία – Κρήτη: Έσπασε το σπίτι και σακάτεψε τη μητέρα του, στο Ηράκλειο

Η ενδοοικογενειακή βία γίνεται μάστιγμα στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές ήταν μια μάνα και ο 45χρονος γιος της…

Η ενδοοικογενειακή βία σε σπίτι στο Ηράκλειο, ξεσκεπάστηκε από τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας, που ανησύχησαν τους γείτονες. Λίγο αργότερα, έβλεπαν όλοι ένα περιπολικό να φτάνει στην περιοχή τους. Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα της μητέρας που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της. Όχι για πρώτη φορά. Η ζωή της, όπως λέει, έχει γίνει κόλαση στα χέρια του ίδιου του παιδιού της. Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί βρίσκονταν στην καθημερινότητά της.

Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν το τελευταίο 24ωρο οι αρχές στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, σε γειτονιά του Ηρακλείου όταν από ένα σπίτι άρχισαν να ακούγονται δυνατοί ήχοι και ουρλιαχτά. Όπως διαπιστώθηκε ένας 45χρονος σε κατάσταση αμόκ έσπαγε τα πάντα μέσα στο σπίτι παρουσία της 75χρονης μητέρας του.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να χτυπήσει την ηλικιωμένη μητέρα του, με την ίδια να καλεί έντρομη την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και αντίκρισαν μία απίστευτη εικόνα με τα πάντα μέσα να είναι αναποδογυρισμένα και σπασμένα.

Η 75χρονη ανέφερε ότι ο γιος της την χτύπησε ενώ παράλληλα εξήγησε στους αστυνομικούς ότι έχει πέσει θύμα επιθετικής και σωματικής βίας από τον 45χρονο και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις