Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εργατική Πρωτομαγιά 2023: Πορείες και συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά 2023: Πορείες και συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Με συγκεντρώσεις και πορείες θα τιμήσουν τους διαχρονικούς αγώνες της εργατικής τάξης με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, οι εργαζόμενοι στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη για την Εργατική Πρωτομαγιά. Στις δέκα και μισή, συγκέντρωση έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θα πραγματοποιήσουν το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ. Σε αυτήν θα συμμετέχει και το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Στις έντεκα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου. Στις δέκα θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα άτομα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της πόλης.

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σήμερα Δευτέρα, 1η Μαΐου 2023, συνεπεία της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

Όπως ενημερώνει με του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις