Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Κοπάδι από αγριογούρουνα διέλυσε αυτοκίνητο! Ο οδηγός βγήκε και είδε αυτές τις εικόνες (Φωτό)

Εθνική Οδός: Κοπάδι από αγριογούρουνα διέλυσε αυτοκίνητο! Ο οδηγός βγήκε και είδε αυτές τις εικόνες (Φωτό)

Ακόμα ένα τροχαίο με αγριογούρουνα στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου. Μέσα στο αυτοκίνητο ο οδηγός και οι γονείς του…

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο εξαιτίας της έλευσης αγριογούρουνων στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου είχαμε το βράδυ της Τρίτης (29/9) στη Μάκρη του Δήμου Μακρακώμης. Κοπάδι από αγριογούρουνα βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο με κατεύθυνση το Καρπενήσι.

Σύμφωνα με τον οδηγό πετάχτηκαν μπροστά του τουλάχιστον τέσσερα αγριογούρουνα, ένα εκ των οποίων δεν μπόρεσε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να το χτυπήσει με το αριστερό φτερό. Το αγριογούρουνο σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές ζημιές.

Click4more: Φθιώτιδα: Σφαίρες! Αγριογούρουνα αναπτύσσουν ταχύτητα μπροστά στην κάμερα και προκαλούν δέος (Βίντεο)

Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός και οι γονείς του που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο, δεν τραυματίστηκαν. Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος με το αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να σημανθεί το σημείο, καθώς το τροχαίο έγινε στο κομμάτι που είναι μονή η λωρίδα και θα μπορούσε να γίνει και νέο ατύχημα με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Φρόντισε επίσης για την προσωρινή απομάκρυνση του νεκρού ζώου από τον δρόμο. Δείτε τις εικόνες από το σημείο…

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις