Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Κλειστή η διέλευση στο Παλιούρι! Ο ξαφνικός χειμώνας έφερε προβλήματα (Βίντεο)

Φθιώτιδα: Κλειστή η διέλευση στο Παλιούρι! Ο ξαφνικός χειμώνας έφερε προβλήματα (Βίντεο)

Χιονοπτώσεις και έντονη βροχόπτωση συνέθεσαν την εικόνα του καιρού στη δυτική Φθιώτιδα, που ήταν το επίκεντρο της κακοκαιρίας στο νομό.

Το λευκό πέπλο που έντυσε απρόσμενα μήνα Απρίλιο τα ορεινά χωριά του δήμου Μακρακώμης, με την αλλαγή της διάθεσης του καιρού το πρωί της Κυριακής, είδαν χιονόνερο και βροχή που έλιωσε σιγά σιγά το χιόνι. Το πρωί μηχάνημα της Περιφέρειας καθάρισε το δρόμο από το χιόνι και από πέτρες προς Κυριακοχώρι, ενώ μηχάνημα του Δήμου καθάρισε προς Μάρμαρα και Ανατολή. 

Η συγκεκριμένη εναλλαγή φαινομένων, είχε ως αποτέλεσμα μεγάλος όγκος νερού να κατευθυνθεί προς τους παραποτάμους και τον ίδιο τον Σπερχειό. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πάνο Κοντογεώργο που έκανε και τη σχετική ανάρτηση, η γέφυρα στον Ίναχο είναι ανοιχτή, όχι όμως και η διέλευση στο Παλιούρι Καστρίου, δίπλα στην υπό κατασκευή γέφυρα.

Γέφυρα Παλιουρίου στο Καστρί , ανέβηκε και άλλο η στάθμη του νερού που πλέον καθιστά αδύνατη την διέλευση για αρκετές ημέρες, και θα δοθεί η κυκλοφορία εφόσον γίνουν παρεμβάσεις καθόσον το νερό παρέσυρε και την πρόχειρη διέλευση που υπήρχε.

Gepostet von Πάνος Κοντογεώργος am Sonntag, 5. April 2020

Εκεί θα χρειαστεί αρκετές ημέρες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας αφού το νερό τα παρέσυρε όλα στο διάβα του. Ο κ. Κοντογεώργος ανέβασε και ένα ακόμη βίντεο από το δρόμο προς το Περιβόλι με δύο φυσικούς καταρράκτες να προσφέρουν μία μοναδική ομορφιά στην φθινοπωρινή εικόνα του τοπίου

Ομορφιές του Δήμου μας !!!Κατευθυνόμενοι προς το Περιβόλι πέσαμε πάνω σε αυτή την φυσική ομορφιά των δυο καταρρακτών, απολαύστε τους !!!!!

Gepostet von Πάνος Κοντογεώργος am Sonntag, 5. April 2020

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις