Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Γαύδος: Ρίγη συγκίνησης στον γκρεμό που ξεψύχησε η Κορίνα – Συγκλόνισε η πρωτοβουλία φίλων της (pics)

Γαύδος: Ρίγη συγκίνησης στον γκρεμό που ξεψύχησε η Κορίνα – Συγκλόνισε η πρωτοβουλία φίλων της (pics)

H Γαύδος βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στην 26χρονη Κορίνα. Φίλοι και συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, μαζεύτηκαν στο σημείο ξανά…

Σε εικονοστάσι που χτίστηκε πάνω από το γκρεμό που έπεσε το αμάξι που επέβαινε η 26χρονη Κορίνα στη Γαύδο πραγματοποιήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνό της. Παρουσία 60 περίπου ατόμων, ο ιερέας έψαλε για τη νεαρή που χωρίς να έχουν ακόμα διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες, έφυγε από τη ζωή, σε ένα δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το εκκλησάκι χτίστηκε από δύο αδέλφια, φίλους της, ο ένας εκ των οποίων βρισκόταν μαζί της στον γκρεμό όσο ανέμεναν την ομάδα των διασωστών, μέχρι που η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή.

Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι με την Κορίνα ήταν ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες αλλά το γνώριζαν λιγοστοί: «Σχέση τώρα μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της γιατί δεν έχω πει επισήμως ένα συγγνώμη για το δυστύχημα.

Click4more: Γαύδος: Οι αντιφάσεις του οδηγού και τα στοιχεία που μπορεί να δώσει το νεκρό σκυλί για το δυστύχημα

Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα. Βγήκαμε ζωντανοί, κανείς γιατί δεν το λέει αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος όποιος ξέρει εκεί πέρα από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο» είχε πει ο οδηγός στο Live News.

To μήνυμα στη μητέρα της Κορίνας

Ένα γραπτό μήνυμα στη μητέρα της αδικοχαμένης Κορίνας Λαβράνου, έστειλε στις αρχές του μήνα ο 40χρονος που βρισκόταν μαζί της στο όχημα τη μοιραία βραδιά. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, η μητέρα της Κορίνας δεν ήθελε να του μιλήσει: “Ναι, έχει αποστείλει πρόσφατα ένα γραπτό μήνυμα στη μητέρα της Κορίνας, η οποία βρίσκεται σε αποκαρδιωτική κατάσταση. Η ίδια μου είπε ότι έχει ξεριζωθεί η καρδιά της και δεν θέλει να έχει καμία συζήτηση μαζί του. Επρόκειτο για ένα μήνυμα ασυνάρτητο, με διάχυτες συγγνώμες. Πολύ όψιμες συγγνώμες“, ανέφερε ο νομικός.

Δήλωσε επίσης, ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα για να συμπληρωθεί η δικογραφία με όλα τα απαραίτητα στοιχεία: “Ζήτησα να ανοίξει η βεντάλια και προς τα σωστικά συνεργεία, ώστε να αναζητηθούν ευθύνες και προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχει ολοκληρωθεί η ποινική δικογραφία, αναμένουμε τις εκθέσεις νεκροψίας, τις αιματολογικές εξετάσεις και της κοπέλας και του οδηγού. Εκτιμώ ότι πλέον του μήνα θα είναι η πλήρης δικογραφία στα χέρια μου.” Δείτε τις εικόνες από το εκκλησάκι που φτιάχτηκε στην Γαύδο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις