Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γέννησε νωρίτερα λόγω κορονοϊού: «Βλέπω το μωρό μου από μακριά» – «Τώρα σίγουρα θα κάνω το εμβόλιο»

Γέννησε νωρίτερα λόγω κορονοϊού: «Βλέπω το μωρό μου από μακριά» – «Τώρα σίγουρα θα κάνω το εμβόλιο»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Σίγουρα τις πρώτες ώρες με το μωράκι της, δεν τις ονειρευόταν έτσι η 26χρονη κοπέλα, που γέννησε νωρίτερα με καισαρική το κοριτσάκι της καθώς νόσησε με κορονοϊό.
Όπως είπε στo LiveNews μάλιστα, ο γιατρός της ήταν εκείνος που την συμβούλευσε να μην κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού μέχρι να γεννήσει…

«Είμαι καλύτερα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Έκανα πυρετό από το προηγούμενο Σάββατο… «6 του μηνός, το Σάββατο, διαγνώστηκα θετική… Δεν ξέρω πως κόλλησα. Το είδα από μακριά (το μωρό). Δύσκολα είναι…» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε ερώτηση γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η κοπέλα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν εμπιστευόμουν το εμβόλιο να σας πω την αλήθεια. Αλλά τώρα σίγουρα θα το κάνω, γιατί τώρα νόσησα και ξέρω πώς είναι και πραγματικά είναι δύσκολα… Ο γιατρός μου, μου είχε πει να το κάνω μόλις γεννήσω με το καλό».

Η 26χρονη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, σε ξεχωριστό δωμάτιο από την νεογέννητη κόρη της. Η κοπέλα γλίτωσε στο τσακ τη διασωλήνωση αλλά το μωρό χαίρει άκρας υγείας όπως λέει η ίδια…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις