Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννενα: Οι φοιτητές βγήκαν στο μπαλκόνι και είδαν στη γωνία αυτές τις εικόνες – Τα φίδια τους “έκοψαν το αίμα” [pics]

Γιάννενα: Οι φοιτητές βγήκαν στο μπαλκόνι και είδαν στη γωνία αυτές τις εικόνες – Τα φίδια τους “έκοψαν το αίμα” [pics]

Τα φίδια βρίσκονταν σε μια γωνιά του μπαλκονιού και οι φοιτητές δεν τα είδαν από το παράθυρο. Οι εικόνες που τράβηξαν πυροσβέστες στα Γιάννενα…

Μια διαφορετική κλήση δέχθηκε η Πυροσβεστική στα Γιάννενα, όταν σε ισόγειο διαμέρισμα που έχει κοντινή επαφή με το έδαφος, φίδια βρέθηκαν σε μια γωνιά του μπαλκονιού! Οι μόνοι που μπορούσαν να επαναφέρουν την τάξη και την ηρεμία ήταν οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν από τους ενοίκους.

Πράγματι μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να απομακρύνουν τα ερπετά που προκάλεσαν αναστάτωση, απελευθερώνοντάς τα φίδια στη συνέχεια στο φυσικό τους περιβάλλον. Με τους άνδρες της Π.Υ μετά το πέρας της επιχείρησης, να συνιστούν μέσω σχετικού post στα social media, ιδιαίτερη προσοχή με τα φίδια, κυρίως όταν αυτά ζευγαρώνουν.

Γιάννενα: Τα φίδια στο μπαλκόνι του σπιτιού

Φίδι σε μπαλκόνι σπιτιού στο Αγρίνιο

Το φίδι ανέβηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού στο Αγρίνιο αλλά οι ένοικοι αποδείχτηκαν ψύχραιμοι. «Το φίδι πιθανόν ανέβηκε στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, για να βρει φωλιές από σπουργίτια, αλλά παγιδεύτηκε πίσω από το παραθυρόφυλλο και το απομακρύναμε» αναφέρει ο Νίκος Πατερέκας.

Οι εικόνες που τράβηξαν με το φίδι στο μπαλκόνι κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Ο νεαρός το έπιασε και λίγο αργότερα το άφησε στη φύση…

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου υπήρξε και σε μια ακόμ,α περίπτωση, για φίδι σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Χαβέλλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανώς μέσα από υδρορροή, το φίδι εισήλθε στο μπαλκόνι διαμερίσματος, προκαλώντας, όπως ήταν φυσιολογικό τρόμο στους ενοίκους, που πανικόβλητοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Επρόκειτο για λαφιάτη, που είναι άκακο φίδι, μήκους ενός μέτρου περίπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Πυροσβεστική ενημερώνει εθελοντή που συνεργάζεται με Οργάνωση Προστασίας της Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ) , που με ασφάλεια περισυνέλλεξε το φίδι και πρόκειται να το απελευθερώσει στο φυσικό του περιβάλλον.

Πηγή: epirus-tv, agriniopress.gr, patrastv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις