Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Κόκκινες καρδιές σε φανάρια στη Λαμία από τα χέρια ερωτευμένου ζευγαριού

Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Κόκκινες καρδιές σε φανάρια στη Λαμία από τα χέρια ερωτευμένου ζευγαριού

Τα φανάρια στη Λαμία ανάβουν κόκκινο σε σχήμα καρδιάς. Όλα αυτά ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, με τις εικόνες να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο…

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι φέτος ξεχωριστή στη Λαμία. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι πήρε άδεια και αφιέρωσε ώρες, ώστε ορισμένα από τα φανάρια της πόλης, να ανάβουν κόκκινο σε σχήμα καρδιάς. Οι φωτογραφίες ταξιδεύουν στο διαδίκτυο και γίνονται viral. Στα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ημέρας, που όπως φαίνεται έχουν αφήσει μόνο θετικές απόψεις.

Γέμισαν καρδούλες οι διασταυρώσεις στη Λαμία αναδεικνύοντάς την, ως την πιο… ερωτική πόλη με τον πρωτότυπο στολισμό των φαναριών της. Με έκπληξη και πολλά θετικά σχόλια, διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της πόλης, είδαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τα κόκκινα φανάρια να ανάβουν σε σχήμα καρδιάς.

Επρόκειτο για μια όμορφη ιδέα, ενός πολύ ερωτευμένου ζευγαριού, που ενημέρωσε σχετικά το Δήμο Λαμιέων και προχώρησε στην υλοποίησή της δουλεύοντας για αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Τα social πήραν φωτιά και οι εντυπώσεις ήταν απολύτως θετικές. Δείτε στις εικόνες του lamiareport.gr, τι άλλαξε στη Λαμία, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις