Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Η κακοκαιρία συνεχίζει να «χτυπά» τη δυτική Ελλάδα – Ποια πλοία δεν εκτελούν δρομολόγια λόγω απαγορευτικού

Η κακοκαιρία συνεχίζει να «χτυπά» τη δυτική Ελλάδα – Ποια πλοία δεν εκτελούν δρομολόγια λόγω απαγορευτικού

Η κακοκαιρία πλήττει τη δυτική Ελλάδα και προκάλεσε κατολίσθηση στον Ελαιώνα Αιγίου, με την κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών να διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η κατολίσθηση έχει σημειωθεί στον Ελαιώνα Αιγίου και γι’ αυτό έχει κλείσει το ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό.

Πρόκειται για την 4η κατολίσθηση από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την εκπομπή.

Η κακοκαιρία ήδη πλήττει πολλές περιοχές στη δυτική Ελλάδα. Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις ξεσπούν σε πόλεις και πεδιάδες, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται νερά στους δρόμους ενώ οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.

Κλειστή η πορθμιακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου

Κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντίρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η πορθμειακή γραμμή έχει κλείσει από τις 15:00 της Τρίτης (28.11.2023), σύμφωνα με το nafpaktianews.gr.

Απαγορευτικό απόπλου επηρεάζει τα δρομολόγια της Minoan Lines από και προς Ηράκλειο

Η Minoan Lines ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το απαγορευτικό απόπλου επηρεάζει τα δρομολόγιά της από και προς το Ηράκλειο Κρήτης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν με την άρση του.

Πρόκειται για τα πλοία FESTOS PALACE από Ηράκλειο προς Πειραιά και το KNOSSOS PALACE από Πειραιά προς Ηράκλειο.

«Οι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τα έκτακτα δελτία της ΕΜΥ αρ.411 & αρ.412 και της ισχύουσας απαγόρευσης απόπλου, τα πλοία της εταιρείας θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά μετά την άρση του απαγορευτικού.

Πιο συγκεκριμένα:

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, το πλοίο H/S/F FESTOS PALACE
    Αναχώρηση από Ηράκλειο, μετά τη άρση του απαγορευτικού.
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, το πλοίο H/S/F KNOSSOS PALACE
    Αναχώρηση από Πειραιά, μετά τη άρση του απαγορευτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω του Πανελλαδικού Αριθμού Κρατήσεων 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο), στα κεντρικά πρακτορεία ή στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810-330327, Πειραιάς: 210-4145744, 210-4080028, Αθήνα: 210-3376910)».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις