Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηλεία: Ομολόγησε ο διαρρήκτης ότι σκότωσε τον αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη – Οργή και πόνος στη γειτονιά του άτυχου πατέρα δύο παιδιών – Δείτε εικόνες!

ΦΩΤΟ από amaliadanews.gr
ΦΩΤΟ από amaliadanews.gr

– Ο δράστης του εγκλήματος ομολόγησε και περιέγραψε στους αστυνομικούς τη δολοφονία που διέπραξε
– Ο αστυνομικός από την Ανδραβίδα, προσπάθησε να σταματήσει διάρρηξη σε σπίτι της γειτονιάς του
– Ο δολοφόνος ”κάρφωσε” το μαχαίρι που κρατούσε στην καρδιά του 35χρονου και τράπηκε σε φυγή
– Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο και τη γειτονιά του θύματος με τη γυναίκα του να σπαράζει
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο 35χρονος τσιγγάνος που είχε συλληφθεί λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία, ομολόγησε τελικά πως είναι ο δράστης του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι το έκανε επειδή φοβήθηκε ότι θα συλληφθεί και τόνισε δεν το ήθελε.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Το χρονικό της δολοφονίας του αστυνομικού

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (11-05-2014). Ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν από διασκέδαση. Λίγο πριν από το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε την απόπειρα της διάρρηξης και επιχείρησε να σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έτρεξε να τον βοηθήσει.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν. Ήταν όμως καίριο το χτύπημα που δέχθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η δήλωση του Νίκου Δένδια για την τραγωδία

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστιες σε όλες τις αστυνομικες υπηρεσίες: «Η Ελληνική Αστυνομία θρηνεί τον θάνατο ενός ακόμη αστυνομικού, του 35χρονου Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε την ζωή του προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, εκτός υπηρεσίας, αλλά εν ώρα καθήκοντος προς την κοινωνία.

Eκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και όλους τους οικείους του».

Ο άτυχος αστυνομικούς υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα γίνει στις 18.00 στην Ανδραβίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

“Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη” – Σπάνε καρδιές τα λόγια του φίλου και συνάδελφου του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στην Ηλεία

Ηλεία: Αυτός είναι ο αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, που δολοφονήθηκε από διαρρήκτη – Τον σκότωσε με δυο μαχαιριές στην καρδιά – Δείτε φωτογραφίες!

Βόλος: Έμαθε στα 46 του χρόνια το μεγάλο μυστικό της οικογένειας – Η υιοθεσία του έκρυβε το βιασμό της μητέρας του!

Κέρκυρα: Ισόβια για τη δολοφονία φοιτήτριας με 35 μαχαιριές – ”Σκότωσα τη Μαρία γιατί με αρνήθηκε”!

Κρήτη: Χαροπαλεύει στην εντατική ποδοσφαιριστής του Πλατανιά – Υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση!

Ρόδος: Προπονητής κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου – ”Βράζουν” οι γονείς του παιδιού!

Πάτρα: Την απέλυσαν την ημέρα που την διόρισαν – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Δύο αδέρφια εξέδιδαν γυναίκα για να τους ξεπληρώσει – Απίστευτες καταστάσεις με βουντού και ομαδικά όργια!

Κρήτη: Τα τσίπουρα και τα γλέντια της Νατάσας Καραμανλή στον Ψηλορείτη – Εικόνες από μια επίσκεψη που κρατήθηκε μυστική (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε