Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Βίντεο με τη δραματική διάσωση οδηγού που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Ηλεία: Βίντεο με τη δραματική διάσωση οδηγού που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων

Ο οδηγός στην Ηλεία όχι μόνο κατάφερε να βγει ζωντανός, αλλά και σε σχετικά καλή κατάσταση. Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε γκρεμό

Η ταχύτατη κινητοποίηση διασωστών στην Ηλεία, αποδείχθηκε σωτήρια. Ο ηλικιωμένος οδηγός απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό του και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο. Λίγο νωρίτερα, είχε χάσει τον έλεγχο και το όχημα κατέληξε σε γκρεμό άνω των 30 μέτρων. Για καλή του τύχη, διερχόμενοι οδηγοί δεν έμειναν απαθείς. Τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και πολύ γρήγορα ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης.

Σε καλή κατάσταση ανασύρθηκε από γκρεμό στην Ηλεία, βάθους άνω των 30 μέτρων, ένας ηλικιωμένος άντρας περίπου 70 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε από Πλατιάνα προς Καλλιθέα εξετράπη της πορείας του, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πριν τη γέφυρα της Τσεμπερούλας, με αποτέλεσμα να καταλήξει αριστερά σε γκρεμό.

Το ατύχημα ευτυχώς έγινε αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς, που ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης για τον ηλικιωμένο. 

Όπως φαίνεται στις εικόνες του ilialive.gr, το αυτοκίνητό του είχε καταλήξει σε γκρεμό με απότομη κλίση, μέσα σε βλάστηση και αυτό δυσχέραινε το έργο των διασωστών. 

Ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής από την Κρέστενα και τον Πύργο, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επιχείρησαν στην περιοχή και κατάφεραν να σώσουν τον τραυματία. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις