Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κυνηγός υποστηρίζει ότι το σκυλάκι που βασάνιζαν οι φαντάροι είναι ο σκύλος του!

Κυνηγός υποστηρίζει ότι το σκυλάκι που βασάνιζαν οι φαντάροι είναι ο σκύλος του!
ΦΩΤΟ από το epirus-tv-news

Απίστευτα απρόσμενη η εξέλιξη φαίνεται πως θα έχει η ιστορία του σκύλου που κακοποιήθηκε απο φαντάρους σε στρατόπεδο της Κόνιτσας!

Ένας κυνηγός, βλέποντας το βίντεο της ντροπής, αναγνώρισε την σκυλίτσα που είχε κάποτε και που είχε χαθεί. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο epirus-tv-news, ο κύριος Γιώργος από τη Θεσπρωτία, είναι χαρούμενος γιατί θεωρεί ότι βρήκε και πάλι το σκύλο του.

Όπως είπε ο ίδιος, το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, έδωσε τον σκύλο στον ανιψιό του που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πληκατίου, να το κρατήσει μαζί με τα υπόλοιπα ζώα, ώστε να μπορεί και το ζώο να χαίρεται τη φύση μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, που τον εμπόδιζε να χαρίζει απλόχερα τη φροντίδα του στην αγαπημένη του σκυλίτσα, την οποία είχε νομάσει Μούργα.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πώς , η Μούργα βγήκε έξω απο το χώρο των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του ανιψιού του και άρχισε η περιπλάνησή της στο Πληκάτι.
Ο κύριος Γιώργος απαρηγόρητος πίστεψε πως τη Μούργα του μπορεί να την είχαν πιάσει λύκοι, αφού μετά απο πολλές μέρες αναζήτησης , δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ίχνη της…

Από τη στιγμή που είδε χθες το επίμαχο βίντεο, ο κυνηγός υποστηρίζει πως το σκυλάκι που συγκλόνισε το πανελλήνιο είναι η Μούργα του που την αναζητούσε τόσο καιρό!
“Εχω άλλα δύο σκυλιά, το ένα μάλιστα αδερφάκι της, που περιμένουν μαζί με όλη την οικογένειά μου να υποδεχτούμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πάλι πίσω τη Μούργα μας. Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πάω πιθανότατα αύριο στο Πληκάτι για να την πάρω και πάλι στο σπίτι της. Είμαι κυνηγός έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τα ζώα .Θέλω να σας υπογραμμίσω και θέλω να το μεταφέρετε ,πως οι σοβαροί κυνηγοί σέβονται το θήραμα ,το περιβάλλον και τη φύση. Οι κυνηγοί δεν είμαστε φονιάδες, άλλωστε το ένστικτο του κυνηγιού είναι στο DNA του ανθρώπου,ευγνωμονούμε τη φύση γι αυτό που μας δίνει και σεβόμαστε, επαναλαμβάνω, το θήραμα” είπε ο κυνηγός .

Ακούστε τι είπε ο κυνηγός στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

Πηγή: epirus-tv-news, ΤΑΤΙΑΝΑ live

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις