Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Η επιληπτική κρίση και η αναστάτωση στην καμπίνα επιβατών

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Η επιληπτική κρίση και η αναστάτωση στην καμπίνα επιβατών

Η αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο, έγινε όταν ο πιλότος ζήτησε και πήρε τη σχετική άδεια. Στιγμές αγωνίας σε πτήση για το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας…

Η αναγκαστική προσγείωση κρίθηκε επιβεβλημένη από τον πιλότο για τη ζωή μιας γυναίκας που έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Ουργκάντα της Αιγύπτου προς το Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας. Κάποια στιγμή ο πιλότος ενημερώθηκε για τα όσα συνέβαιναν στην καμπίνα των επιβατών και ζήτησε άδεια από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, που ήταν το πιο κοντινό. Η γυναίκα και ο σύζυγός της αποβιβάστηκαν και το αεροσκάφος συνέχισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία.

“Συναγερμός” σήμανε χθες το μεσημέρι 15 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, καθώς αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από την Ουργκάντα της Αιγύπτου προς το Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας χρειάστηκε να προσγειωθεί όταν επιβάτιδα παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 59χρονη Αυστριακή εκδήλωσε εν πτήσει επιληπτική κρίση, ο πιλότος ενημέρωσε για το περιστατικό και ζήτησε προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, προκειμένου να παρασχεθεί στη γυναίκα η αναγκαία ιατρική φροντίδα.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 15.46 για την αποβίβαση της 59χρονης και του συζύγου της και στη συνέχεια συνέχισε την πτήση προς το Σάλτσμπουργκ.

Η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συνοδά νοσήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Α’ Παθολογική Κλινική.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις