Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά την ενημέρωση του πιλότου από αεροσυνοδούς

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά την ενημέρωση του πιλότου από αεροσυνοδούς

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο. Ο πιλότος πήρε τη σχετική άδεια, μετά τις σκηνές έντασης στην καμπίνα των επιβατών…

Μια πτήση γεμάτη εντάσεις και απρόοπτα από τη Σκωτία για την Αίγυπτο. Το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο, με αστυνομικούς να περιμένουν ένα «θερμόαιμο» ζευγάρι και το 8χρονο παιδί τους, που μοιραία έπρεπε να ακολουθήσει τους γονείς του. Αμέσως μετά το ταξίδι των υπολοίπων συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα. Ο πιλότος κλήθηκε να πάρει αποφάσεις, καθώς παρά τις εκκλήσεις, η ένταση στην καμπίνα των επιβατών συνεχιζόταν, με την κατάσταση κατά διαστήματα να ξεφεύγει.

Μεθυσμένοι και προκλητικοί προκάλεσαν αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν. Ο λόγος για ένα ζευγάρι, μία 42χρονη Ιρλανδή και έναν 45χρονο Πολωνό, οι οποίοι εκτός εαυτού από το αλκοόλ που είχαν καταναλώσει, έκαναν στην «κόλαση» την πτήση από Γλασκώβη της Σκωτίας προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου χθες (29/4) το βράδυ.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, έπεσαν στο κενό οι πολλές προσπάθειες του πληρώματος να τους ηρεμήσουν. Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή, που ο πιλότος ζήτησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, κάτι που έγινε στις 21:00 το βράδυ.

Το ζευγάρι συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους στο Αστυνομικό Μέγαρο και το 8χρονο παιδί τους. Μετά την αποβίβασή τους, το αεροπλάνο απογειώθηκε με προορισμό την Αίγυπτο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις