Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Easy Jet, επειδή γυναίκα επιβάτης κατέρρευσε στην πτήση

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Easy Jet, επειδή γυναίκα επιβάτης κατέρρευσε στην πτήση

Αναγκαστική προσγείωση έκανε σήμερα (10.3.2023) τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αεροσκάφος της Easy Jet που πετούσε από την Αίγυπτο προς τη Βρετανία.

Σύμφωνα με το creta24.gr το αεροσκάφος της Easy Jet αναγκάστηκε να κάνει επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, επειδή την ώρα της πτήσης μια γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας και κατέρρευσε.

Το αεροσκάφος της Easy Jet πετούσε στα 35.000 πόδια πάνω από την Κρήτη, όταν η 58χρονη παρουσίασε πρόβλημα υγείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχασε τις αισθήσεις της, ενώ είχε και χαμηλό σφυγμό.

Το πλήρωμα έκρινε ότι η ζωή της γυναίκας κινδυνεύει και έτσι αποφασίστηκε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για να μεταφερθεί η γυναίκα σε νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος της Easy Jet ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου και προσγειώθηκε τελικά χωρίς πρόβλημα στο στο «Νίκος Καζαντζάκης», ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα σήμερα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της, της επετράπη να συνεχίσει το ταξίδι της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις