Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η επίθεση με καλάσνικοφ σε μάντρα οικοδομικών υλικών

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η επίθεση με καλάσνικοφ σε μάντρα οικοδομικών υλικών

Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο έλυσαν το γρίφο. Οι πυροβολισμοί με καλάσνικοφ σε μάντρα οικοδομικών υλικών είχαν ξεσηκώσει μια ολόκληρη γειτονιά…

Ένας καυγάς του δράστη με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, όπλισε όπως φαίνεται τα χέρια του 37χρονου στο Ηράκλειο. Έβαλε στο στόχαστρο την επιχείρηση και την «γάζωσε» με καλάσνικοφ μέσα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή είχαν στα χέρια τους και ανέλυαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία και το παζλ της υπόθεσης έχει συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ένας 37χρονος φέρεται να είναι ο δράστης των πυροβολισμών εναντίον μάντρας οικοδομικών υλικών το πρωί της  Κυριακής των Βαϊων στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ηρακλείου εξιχνίασαν την υπόθεση ταυτοποιώντας τον δράστη, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ εναντίον της επιχείρησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε προηγηθεί καβγάς με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της μάντρας. Σε βάρος του 37χρονου, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής, 9 Απριλίου. Αγροτικό αυτοκίνητο, γύρω στις 08.30 το πρωί, σταμάτησε έξω από την επιχείρηση και, όπως είχε καταγγελθεί, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτό άνοιξαν πυρ κατά της μάντρας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ήταν, ωστόσο, θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς οι αστυνομικοί είχαν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό, όπου είχαν καταγραφεί οι κινήσεις του οχήματος. Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, δεν προκύπτει προς το παρόν η εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση σε βάρος της επιχείρησης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις