Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έβαλε τέλος στη ζωή του 2 μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο

Ηράκλειο: Έβαλε τέλος στη ζωή του 2 μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο

Απαγχονίστηκε ένας 72χρονος στο Ηράκλειο δύο μήνες αφότου ο άτυχος ηλικιωμένος έμαθε πως έπασχε από καρκίνο. Στο τραπέζι της κουζίνας του σπιτιού του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 72χρονος άνδρας από το Ηράκλειο έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς, όπως φαίνεται, δεν μπόρεσε να αντέξει το γεγονός ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Πληροφορίες του ekriti.gr σημειώνουν, ωστόσο, ότι περίμενε ένα φάρμακο για να κάνει τη χημειοθεραπεία του, το οποίο δεν υπήρχε στα φαρμακεία.

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει δικοί του άνθρωποι στο Ράδιο Κρήτη, ο όγκος του είχε αυξηθεί μέσα στους δύο μήνες που περίμενε το φάρμακο από τα 6 εκατοστά στα 9,5.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το άψυχο σώμα του βρήκε συγγενικό του πρόσωπο σε αποθήκη του σπιτιού, να έχει περάσει στον λαιμό του μία αυτοσχέδια θηλιά.

Προτού αυτοκτονήσει, ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε τους λόγους της αυτοχειρίας.

Παράλληλα, αποχαιρετούσε τους δικούς του ανθρώπους με λόγια από τα οποία φαινόταν τι είχε σκοπό να πράξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 72χρονος είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον πνεύμονα πριν από δύο μήνες, με το γεγονός αυτό να τον έχει καταβάλει και ψυχολογικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις