Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μια πρότυπη στάση λεωφορείου από τους γονείς του 17χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο: Μια πρότυπη στάση λεωφορείου από τους γονείς του 17χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε σε τροχαίο
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το τροχαίο στο Ηράκλειο, έστειλε τον 17χρονο Γιώργο στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός μαθητής δεν τα κατάφερε…

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Παρασύρη, του 17χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Παραλιακή Λεωφόρο στο Ηράκλειο. Όπως ενημέρωσε ο Πανελλαδικός Σύλλογος “SOS Τροχαία Εγκλήματα”, η οικογένεια κατασκεύασε μια πρότυπη στάση κοντά στο Λύκειο Γαζίου.

Μια στάση που χρησιμοποιούν δεκάδες μαθητές και χρησιμοποιούσε και ο Γιώργος. Μέσο για να προστατεύονται αλλά και για να θυμούνται πόσο πρέπει να προσέχουν, στον δρόμο Γαζίου – Ηρακλείου. Την Τρίτη 16 Απριλίου στις 14.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο σημείο τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού.

Ο 17χρονος υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε τροχαίο ως συνοδηγός σε όχημα που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου του 2023, στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο.

Έδωσε μάχη σε νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Η τραγωδία είχε συνταράξει τους συγγενείς, τους φίλους και τους συμμαθητές του άτυχου Γιώργου. Για τους γονείς ο πόνος της απώλειας παραμένει αβάσταχτος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις