Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ώρες αγωνίας για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο! Παραμένει στην εντατική

Ηράκλειο: Ώρες αγωνίας για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο! Παραμένει στην εντατική

Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος. Παραμένει στην εντατική με μηχανική υποστήριξη…

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, μετά τη διαδικασία αφύπνισης που ξεκίνησε χθες. Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης βρίσκεται για 4η ημέρα, στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και η αναπνοή του συνεχίζει να υποστηρίζεται μηχανικά.

Η κατάσταση της υγείας του και λόγω της ηλικίας του, κρίνεται ακόμα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς σταθερά κρίσιμη, ωστόσο χαρακτηρίζεται ικανοποιητική καθώς έχει επαφή με το περιβάλλον. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνο ώστε να επανέλθει πλήρως, λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που του χορηγείται.

Click4more: Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος! Τι έδειξε το τεστ για κορονοϊό

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια. Υπεβλήθη σε δύο τεστ για κορoνοϊό που ήταν αρνητικά και τα δύο.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις