Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός – Αεροδρόμιο Μακεδονία: Εικόνες ντροπής και πάλι – Νερά που στάζουν από την οροφή και… κουβάδες παντού

Καιρός – Αεροδρόμιο Μακεδονία: Εικόνες ντροπής και πάλι – Νερά που στάζουν από την οροφή και… κουβάδες παντού

Ντροπιαστικές εικόνες καταγράφονται για ακόμα μια φορά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, καθώς και πάλι η οροφή έσταζε νερά κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης την Τρίτη (23.08.2022).

Όσοι επιβάτες κατευθύνονταν το μεσημέρι της Τρίτης προς τις πύλες του αεροδρομίου «Μακεδονία» αντίκρισαν τους εργαζομένους να επιχειρούν για αρκετή ώρα να μαζέψουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή και να περιορίσουν την ποσότητα του νερού με έναν κουβά και σφουγγαρίστρες.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα περίπου που συμβαίνει μετά τις νεροποντές, και αφορά τις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2, τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται καθημερινά ρεκόρ τουριστών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», διαμορφώνοντας έτσι μια δυσάρεστη εικόνα.

«Θα επιδιορθωθεί άμεσα»

Πηγές του αεροδρομίου «Μακεδονία» αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι πράγματι λόγω της βροχόπτωσης έσταζαν τα νερά, και τονίζουν ότι θα επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα με τις οροφές ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που επιφέρουν οι έντονες νεροποντές στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν αφορά το ίδιο σημείο όπου έσταζαν τα νερά και τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν μπλε λεκάνες ώστε να συγκεντρωθεί το νερό που έπεσε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις