Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Αγνοούμενοι και καταστροφές σε Εύβοια και Αλμυρό

Καιρός: Αγνοούμενοι και καταστροφές σε Εύβοια και Αλμυρό

Κανένα νέο δεν υπάρχει ως τώρα για την τύχη τεσσάρων ανθρώπων που αγνοούνται σε Εύβοια και Αλμυρό μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά. Ο καιρός εξακολουθεί να είναι δύσκολος, οι βροχές συνεχίζονται και οι διασώστες δυσκολεύονται στις έρευνές τους.

Στην Εύβοια όπου ο κυκλώνας προκάλεσε μεγάλες καταστροφές κατά μήκος όλου του δήμου Λίμνης, Μαντουδίου, Αγίας Άννας εξακολουθούν να αγνοούνται ένας 27χρονος άνδρας και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ενώ στον Αλμυρό εξακολουθεί να αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου ένας 73χρονος βοσκός.

Στην περιοχή του Μαντουδίου στην Εύβοια η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα νερά εξακολουθούν να καλύπτουν τα πάντα με τη βροχή να συνεχίζεται.
Έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές στους δρόμους ενώ η κυκλοφορία από και προς τη Χαλκίδα δεν έχειν αποκατασταθεί.
Για την ανεύρεση των τριών αγνοουμένων επιχειρούν άνδρες της ΕΜΑΚ ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ευρύτερη επιχείρηση για την ανακούφιση των κατοίκων των οποίων έχουν υποστεί ζημιές τα σπίτια και οι επιχειρήσεις.
Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί για σήμερα Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή τους.
Το κύμα της κακοκαιρίας σήμερα θα συνεχίσει βόρεια πλήττοντας τις περιοχές των Σποράδων, της Χαλκιδικής και των νησιών του βορείου Αιγαίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις