Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Καιρός: Δέντρο διέλυσε αυτοκίνητο στην Κρήτη – Επικίνδυνη ταμπέλα στα Χανιά

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Συνέβη στην εθνική Χανίων – Ρεθύμνου. Πρόκειται για το σημείο που είχε καεί με αποτέλεσμα τα καμένα δέντρα να έχουν σαπίσει. Μετά τη φωτιά στο σημείο, άνθρωπος δεν ενδιαφέρθηκε, ούτε από τον δήμο ούτε από την περιφέρεια να κόψει και να απομακρύνει τους καμένους κορμούς όπως διαβάζουμε σε τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το FlashNews, για το ατύχημα δεν φταίει ο καιρός. Αν είχαν κοπεί και απομακρυνθεί τα καμένα δέντρα που έχουν σάπιες ρίζες, ο δυνατός αέρας δεν θα μπορούσε να τα ρίξει και να τα λυγίσει.

Ποιος έχει την ευθύνη για το αυτοκίνητο του ανθρώπου που καταστράφηκε; Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη αν η τύχη δεν ήταν με το μέρος του οδηγού που βγήκε σώος από το αυτοκίνητο;

Η ταμπέλα κρεμόταν πάνω από καλώδια της ΔΕΗ

Απειλητικά πάνω από ηλεκτρικά καλώδια της ΔΕΗ αλλά και τα κεφάλια των πεζών κρεμόταν ταμπέλα στην πλατεία Κοτζάμπαση στο κέντρο των Χανίων. Λίγο πριν τις 20.00 την απομάκρυναν με ασφάλεια τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ

Λόγω της κακοκαιρίας η ταμπέλα μετακινήθηκε από τη θέση της με αποτέλεσμα να κρέμεται πάνω από καλώδια στύλου της ΔΕΗ με κίνδυνο να πέσει πάνω σε περαστικούς ή διερχόμενα οχήματα και να προκαλέσει ατύχημα, παρασέροντας τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Πηγή: FlashNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε