Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Καιρός: Ένας νεκρός στη Ροδόπη – Τον πλάκωσε “ιπτάμενη” πόρτα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον άνθρωπο καταπλάκωσε μια πόρτα που είχε ξεκολλήσει από τον αέρα. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία πνοή του κατά τη μεταφορά του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Έναν νεκρό μετρά δυστυχώς η Ροδόπη, από τη σημερινή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με το paratiritis-news, o 76χρονος άνδρας καταπλακώθηκε από πόρτα, που παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους. Ο άνθρωπος βρισκόταν στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Ιάσμου, όταν η κύρια πόρτα της ξεκόλλησε από τον αέρα και έπεσε πάνω του.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής αλλά και του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άντρα, ο οποίος ωστόσο εξέπνευσε κατά τη μεταφροά του στο Γενικό Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Να σημειωθεί επίσης, ότι λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε Ροδόπη και Ξάνθη και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, από σήμερα το πρωί, με αποφάσεις των διευθύνσεων αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύτηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Πηγή: paratiritis-news, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε