Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας – Παράπονα από οδηγούς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με μικρά προβλήματα εξελίσσεται από νωρίς το πρωί η κίνηση των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου. Η αστυνομία διακόπτει προληπτικά την κυκλοφορία…

στα διόδια της Τραγάνας για να έχουν ευχέρεια τα εκχιονιστικά μηχανήματα να ρίχνουν αλάτι και να ανοίγουν το δρόμο παρά το γεγονός ότι κατά περιόδους η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Από την πλευρά τους, ιδιαίτερα έντονα είναι τα παράπονά από τους οδηγούς των φορτηγών αυτοκινήτων οι οποίοι έχουν ακινητοποιηθεί για αρκετές ώρες στην περιοχή της Τραγάνας κοντά στα διόδια ενώ ορισμένες απόπειρες που έκανε η τροχαία για να προωθήσει την κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων δημιούργησαν προβλήματα με ακινητοποιήσεις φορτηγών μέσα στο κρίσιμο τμήμα της εθνικής οδού και χρειάστηκαν επεμβάσεις εκχιονιστικών μηχανημάτων για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Από τις 5 το πρωί που ξεκίνησε η χιονόπτωση σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία ακινητοποίησε κατά περιόδους τα μεγάλα οχήματα για να αποφευχθούν τα προβλήματα και η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά. Ήδη μετά τις 9 το πρωί έχουμε μια ύφεση στη χιονόπτωση γεγονός το οποίο έχει δώσει τη δυνατότητα στα μηχανήματα να παρέμβουν η κυκλοφορία εξελίσσεται χωρίς σημαντικά προβλήματα αλλά όλα τα εκχιονιστικά και πυροσβεστικά μηχανήματα παραμένουν σε επιφυλακή. Η χιονόπτωση συνεχίζεται μέχρι και τη Θήβα χωρίς να υπάρχουν όμως προβλήματα προς το παρόν.

Ακόμη έντονες χιονοπτώσεις είχαμε στα ορεινά της Βόρειας Εύβοιας χωρίς αξιοσημείωτα προβλήματα ενώ χιονίζει στα ορεινά της Φθιώτιδας της Φωκίδας και της Εύβοιας με μικρά πρόβλημα στο επαρχιακό δίκτυο.Αντίθετα πολύωρη διακοπή ρεύματος είχαμε τα ξημερώματα σε ορισμένες περιοχές αφού τέθηκαν εκτός δικτύου αρκετά τμήματα τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στη Βοιωτία. Διακοπή ρεύματος υπήρχε στην περιοχή της Λιβαδειάς αφού τέθηκαν εκτός δικτύου υποσταθμοί της Δ.Ε.Η. όπως επίσης και την περιοχή της Κωπαΐδας αλλά και τις περιοχές Αμφίκλειας και Τιθορέας. Νωρίς το πρωί οι τεχνικοί της Δ.Ε.Η. μετά από χειρισμούς που έκαναν στο δίκτυο αποκατέστησαν ένα μεγάλο τμήμα των βλαβών ενώ παραμένει εκτός δικτύου η περιοχή της Κωπαΐδας στην Βοιωτία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε