Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός – Ηλεία: Χιόνια στο καμπαναριό από την κακοκαιρία Bettina – Δείτε βίντεο

Καιρός – Ηλεία: Χιόνια στο καμπαναριό από την κακοκαιρία Bettina – Δείτε βίντεο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο καιρός στην Ηλεία θυμίζει Χριστούγεννα με τα πρώτα χιόνια να πέφτουν στα ορεινά. Η κακοκαιρία Bettina έριξε τον υδράργυρο και έφερε παγετό…

Η κακοκαιρία Bettina χτύπησε και την Ηλεία, με χιόνια στα ορεινά και τσουχτερό κρύο σε ολόκληρο το νομό. Από το μεσημέρι το κύμα πέρασε και ο καιρός επέστρεψε στα επίπεδα που ήταν μέχρι και το πρωί του Σαββάτου. Μια σειρά από εικόνες όμως, θυμίζουν σε μικρούς και μεγάλους πως η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα πρώτα χιόνια στην Ηλεία έπεσαν νωρίτερα φέτος, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Στα λευκά ντύθηκε ο Ερύμανθος, τα χωριά Αγία Κυριακή, Τσίπιανα και Κρυόβρυση, οι πλαγές της Λαμπείας, η ευρύτερη περιοχή της Ανδρίτσαινας, ενώ ασθενή χιονόπτωση και όχι χιονόστρωση είχαμε και στη Φολόη με την εναλλαγή χιονιού, χιονόνερου και χιονοχάλαζου αρκετά συχνή έως τώρα το πρωί της Κυριακής.

Η Ανδρίτσαινα και η Λαμπεία, “πασπαλίστηκαν το πρωί από το χιόνι, όμως με την πάροδο του χρόνου αυτό έλιωσε. Στα λευκά έχει ντυθεί και η περιοχή του Επικουρείου Απόλλωνα.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις