Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Καιρός – Κεφαλονιά: Διακοπές ρεύματος και δρόμοι παγίδες στα χιόνια – Επί ποδός τα συνεργεία του δήμου (pics)

Καιρός – Κεφαλονιά: Διακοπές ρεύματος και δρόμοι παγίδες στα χιόνια – Επί ποδός τα συνεργεία του δήμου (pics)

Στα λευκά ντύθηκαν οι ορεινές περιοχές στην Κεφαλονιά, με την κακοκαιρία “Μήδεια” να κάνει αισθητή την εμφάνισή της, με τους κάτοικους των περιοχών να απολαμβάνουν το χιόνι στις αυλές των σπιτιών τους…

Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο του νησιού.

Οι ισχυροί άνεμοι, που έπνεαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νησί του Ιονίου, είχαν σαν αποτέλεσμα να κοπούν καλώδια από τους πυλώνες και να προκαλέσουν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε χωριά. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, από τα τις πρώτες πρωινές ώρες, διορθώνουν τις βλάβες.

«Προσοχή χρειάζεται σήμερα από τους οδηγούς στο δρόμο Αργοστόλι-Σάμη (ιδιαίτερα στο σημείο Αγραπιδιές), Σάμη-Πυργί-Τζανάτα και Διλινάτα-Διβαράτα (τον δρόμο της Φάλαρης) γιατί υπάρχει χιόνι στο οδόστρωμα. Αργότερα που θα παγώσει θα υπάρχει μεγάλη ολισθηρότητα.

Μηχανήματα από την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Κεφαλληνίας ενεργοποιήθηκαν και καθαρίζουν ήδη τους δρόμους, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν πάλι προβλήματα αν συνεχίσει η χιονόπτωση», τονίζει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Κεφαλληνίας. Δείτε τις εικόνες του inkefalonia.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις