Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός – Βαρθολομιό: Η απόφαση του 65χρονου δάσκαλου που αποδείχθηκε μοιραία

Καιρός – Βαρθολομιό: Η  απόφαση του 65χρονου δάσκαλου που αποδείχθηκε μοιραία

Τραγωδία στην Ηλεία εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Ένας 65χρονος οδηγός, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Βαρθολομιό και πνίγηκε.

Ο άτυχος 65χρονος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η ξαφνική βροχόπτωση στην Ηλεία στην περιοχή Βρανά του Βαρθολομιού και ανασύρθηκε νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από το αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για 65χρονο συνταξιούχο δάσκαλο, ο οποίος την ώρα που πήγε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τον χείμαρρο, παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή του.

Καιρός – Πολλά προβλήματα στην Ηλεία

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι σημαντικά προβλήματα έχουν σημειωθεί σε μεγάλο τμήμα της δυτικής Ελλάδας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και λίγες ώρες τη χώρα, με την Ηλεία να βρίσκεται από το πρωί σε κλοιό.

Συγκεκριμένα, οι σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές πλημμύρες.

Σημειώνεται πως τα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές της Ηλείας και συγκεκριμένα στους δήμους Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας, όπου μεγάλες εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει.

Click4more: Καιρός – Ηλεία: Νεκρός οδηγός που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική κυρίως στις περιοχές Γαστούνη και Βαρθολομιό, ενώ έχουν σταλεί μηχανήματα του Δήμου για να καθαρίσουν τους δρόμους που έχουν πλημμυρίσει.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις