Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Καιρός – Χαλκιδική: Κλειστοί δρόμοι και προβλήματα σε σπίτια από τις πλημμύρες

Καιρός – Χαλκιδική: Κλειστοί δρόμοι και προβλήματα σε σπίτια από τις πλημμύρες

H σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική άφησε μια σειρά από προβλήματα. Ο καιρός συνεχίζει να μην θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι…

Κυκλοφοριακά προβλήματα σε επαρχιακούς δρόμους στη Χαλκιδική άφησε πίσω της η έντονη κακοκαιρία που έπληξε, κυρίως χθες, Σάββατο 17 Ιουνίου, τον νομό, με πολλές εικόνες να κόβουν την ανάσα. Ο καιρός στο νομό παραμένει άστατος με πολλούς κατοίκους περιοχών που χτυπήθηκαν, να προσπαθούν ακόμη να επαναφέρουν την ομαλότητα.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε έχει διακοπεί σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγίου Παύλου-Νέας Γωνιάς και στην Παραλία Καλυβίων, ενώ από χθες η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους σε τέσσερα σημεία του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα:

– Στην επαρχιακή οδό Διονυσίου-Παραλία Διονυσίου.

– Στην επαρχιακή οδό Παραλίας Διονυσίου-Ν. Φλογητών.

– Στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων.

– Στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου.

Στη Θεσσαλονίκη, τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρήθηκαν χθες έχουν εξαλειφθεί και παραμένουν μόνο σε μικρές οδούς περιφερειακών δήμων. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προβλέψει σταδιακή εξασθένηση των καιρικών φαινομένων από αργά το απόγευμα και βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις