Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κάρπαθος: Τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο για 2€ – Το ξέσπασμα του δράστη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι οικονομικές διαφορές έφεραν ένα απίστευτο επεισόδιο στα γραφεία σωματείου. Ο δράστης αιφνιδίασε και επιτέθηκε στο θύμα του…

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση ενός Καρπάθιου που πριν από επτά χρόνια, δάγκωσε και έκοψε τον δείκτη του αριστερού χεριού ενός 60χρονου συμπατριώτη του εξαιτίας διαφωνίας που είχαν για δύο ευρώ! Ο 60χρονος κατήγγειλε το περιστατικό και είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, η υπόθεση θα εκδικαστεί τον επόμενο μήνα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Τον Νοέμβριο του 2015 η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης μετέτρεψε την κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος και επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Κατά της απόφασης αυτής, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επεισόδιο που κόστισε το δάκτυλο στον 60χρονο, σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2009 πρωινές ώρες στα γραφεία του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου, μέλη του οποίου ήταν κατηγορούμενος και παθών.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση σε δίκη, ο 60χρονος είχε καταγγείλει στον πρόεδρο του Σωματείου πως κατά διαστήματα έλειπαν χρήματα από το κοινό ταμείο φιλοδωρημάτων που διέθεταν και ανέφερε ως υπεύθυνο για αυτό τον κατηγορούμενο.

Ο πρόεδρος του σωματείου κάλεσε στο τηλέφωνο τον κατηγορούμενο προκειμένου να του κάνει συστάσεις και μετά από λίγη ώρα ο τελευταίος πήγε στα γραφεία όπου και αφού έριξε μία καρέκλα προς τον 60χρονο, του έπιασε το αριστερό χέρι και του δάγκωσε τον δείκτη με αποτέλεσμα να του το κόψει. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η «διαφορά» των χρημάτων που αποτέλεσε και την αφορμή για το όλο επεισόδιο ήταν μόλις δύο ευρώ.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε