Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κέρκυρα: Σε λειτουργία το ασανσέρ του δημαρχείου μετά από… πέντε χρόνια!

Κέρκυρα: Σε λειτουργία το ασανσέρ του δημαρχείου μετά από… πέντε χρόνια!

Χαράς Ευαγγέλια για τους ηλικιωμένους και τα ΑμΕΑ, αφού το Δημαρχείο καθίσταται πλήρως προσβάσιμο. Τα ασανσέρ υπήρχαν μεν, δεν είχαν τεθεί σε λειτουργία δε…

Εδώ και λίγα 24ωρα, τέθηκε σε λειτουργία ο ένας από τους δύο ανελκυστήρες γεγονός που θα επιτρέπει σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούσαν μέχρι τώρα, να επισκέπτονται με άνεση τις υπηρεσίες που βρίσκονται στο Μαράσλειο, ανάμεσα στις οποίες και το γραφείο Δημάρχου.

Η κατασκευή του κτιρίου ολοκληρώθηκε το 2009 και εκεί μεταφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου. Πρόκειται για ένα νέο, ωραίο και σύγχρονο κτίριο, το οποίο δόθηκε προς χρήση με μερικά ψεγάδια τα οποία με τον καιρό θα μπορούσαν να αποκατασταθούν. Ένα από αυτά τα ασανσέρ, για τα οποία υπήρχε πρόβλεψη, κατασκευάστηκαν μεν, δεν λειτούργησαν ποτέ όμως.

Χρειάστηκε να διαβεί το κατώφλι του Δημαρχείου, ο νυν αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκούπουρας, γνώστης ο ίδιος των προβλημάτων των ανθρώπων με αναπηρία, για να πάρουν τα ασανσέρ ζωή.

Και δεν έχει άδικο που θριαμβολογεί στη σελίδα του στο facebook: «Σε πλήρη λειτουργία από σήμερα το ένα ασανσέρ στο Μαράσλειο και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμο και το δεύτερο!!!!!!! Ένα προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε με επιμονή και αποφασιστικότητα.» λέει καταλήγοντας «Σήμερα είχα την χαρά να το εγκαινιάσω εγώ… μετά από 5 χρόνια επιμονής και αγώνα για την ανάγκη λειτουργίας του!!!».

Πηγή: corfupress.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε