Δευτέρα, 4 Μαρ.
12oC Αθήνα

Κέρκυρα: Τραυματισμοί πάνω σε «θαλάσσιο καναπέ» σε παραλία

Κέρκυρα: Τραυματισμοί πάνω σε «θαλάσσιο καναπέ» σε παραλία

Οι τραυματισμοί σε παραλία στην Κέρκυρα προκάλεσαν αναστάτωση. Οι δύο τουρίστες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες…

Ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια σε παραλίες ο «θαλάσσιος καναπές» έστειλε σε νοσοκομείο δύο τουρίστες στην Κέρκυρα που τραυματίστηκαν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι δύο νεαροί πλήρωσαν και ανέβηκαν στον καναπέ που σέρνει ταχύπλοο. Κάποια στιγμή βρέθηκαν στη θάλασσα και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Πιο αναλυτικά οι δυο αλλοδαποί τουρίστες 28 και 29 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά την Κυριακή 9 Ιουλίου του 2023 στην θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια  θαλάσσιων σπορ που πλήρωσαν και έκαναν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η λιμενική αρχή Παλαιοκαστρίτσας, ενώ οι νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το youtube τι ακριβώς είναι ο θαλάσσιος καναπές που σε ορισμένες παραλίες κοστίζει ακριβά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις