Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Κι όμως! Η εικόνα είναι… από τη Νάξο! [pics]

ΦΩΤΟ από το cycladesvoice
ΦΩΤΟ από το cycladesvoice

Το έστρωσε στην ορεινή Νάξο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ από το πρωί χιονίζει κατά περιόδους. Μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας από το πρωί εκτελούν εργασίες εκχιονισμού…

Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων λόγω ολισθηρότητας του δρόμου από τον παγετό. Μέχρι στιγμής ευτυχώς η ηλεκτροδότηση της ορεινής Νάξου δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, γεγονός που επισημαίνει ο πρόεδρος της Κορώνου, Νίκος Χουζούρης, μιλώντας σχετικά στο Cyclades Voice. 

Εργασίες εκχιονισμού εκτελούν τρία μηχανήματα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ένα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ ένα ακόμη της Περιφέρειας είναι σε αναμονή για να κατευθυνθεί όπου χρειαστεί. Από την Παρασκευή θα προστεθεί ένα ακόμη από την περιφέρεια που θα ξεκινήσει από την περιοχή του Κυνιδάρου.

 

Τα μηχανήματα βρίσκονται για εκχιονισμό στις περιοχές, Φιλωτίου, Απειράνθου, Μονής, Ελιγμού. Ο συντονισμός γίνεται σε συνεργασία του αρμόδιου αντιδημάρχου Δρυμαλίας, Νίκου Σιδερή με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Νάξου.

 

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξέδωσε ανακοίνωση λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, συνιστώντας στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των παραπάνω καιρικών φαινομένων.

Πηγή: cycladesvoice

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε