Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κόρη του γείτονά του είναι η 9χρονη στην οποία ασελγούσε ο υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι στη β’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης πήρε ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 9χρονο κοριτσάκι και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Εναντίον του απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες, τρεις σε βαθμό κακουργήματος και η τέταρτη σε βαθμό πλημμελήματος.

Πρόκειται για τις πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Ο κατηγορούμενος, που εργαζόταν ως τεχνικός σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης και είναι πατέρας δυο ενήλικων παιδιών, φέρεται να αποδέχεται μέρος των πράξεών του, αρνούμενος -πάντως- το βιασμό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος ομογενής κατείχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνό το ανήλικο θύμα ενώ σε βίντεο ο συλληφθείς φέρεται να πρωταγωνιστεί σε βίντεο, όπου ασελγεί στην 9χρονη. Η τελευταία είναι κόρη των γειτόνων του, με τους οποίους ο δράστης έκανε παρέα.

Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ακόμη, βρέθηκαν αρχεία που απεικονίζουν ανήλικα σε παιδική χαρά, όπως επίσης γυναίκες σε δημόσιους χώρους και αστικά λεωφορεία. Μέχρι να απολογηθεί παραμένει κρατούμενος στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε