Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κορονοπάρτι: Μιλιούνια αδιάφορων σε δρόμους και πλατείες – Η αναγκαστική «μετακόμιση» που συζητήθηκε

Κορονοπάρτι: Μιλιούνια αδιάφορων σε δρόμους και πλατείες – Η αναγκαστική «μετακόμιση» που συζητήθηκε

Τα κορονοπάρτι συνεχίζονται από τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Αττική, την Πάτρα και την Κρήτη. Οι εικόνες που θα δείτε αποτυπώνουν πλήρως το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, την ώρα που η μάχη με τον κορονοϊό βρίσκεται σε εξέλιξη…

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της παραλιακής του Ηρακλείου εξαιτίας των κορονοπάρτι που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, χιλιάδες νέοι συνωστίζονται στην περιοχή του πρώην Ξενία και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του cretapost.gr, που τραβήχτηκαν χθες το βράδυ (05-06-2021). Άνδρες και γυναίκες βρίσκονται κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον κρατώντας ένα ποτό στο χέρι, στους ρυθμούς της εκκωφαντικής μουσικής! «Η κατάσταση είναι ανυπόφορη, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε», αναφέρει κάτοικος της περιοχής που τονίζει πως αναγκάστηκε να… μετακομίσει και να φιλοξενηθεί σε άλλο σπίτι.

Αρνητικές εντυπώσεις προκαλεί το γεγονός πως αν και η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή δεν κάνει την παραμικρή κίνηση για να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό. «Η αστυνομία γνωρίζει τί συμβαίνει ωστόσο παραμένει άφαντη», υπογραμμίζει σχετικά ο κάτοικος της περιοχής.

Συνωστισμός σε κορονοπάρτι στην Πάτρα

Σάββατο βράδυ και οι εικόνες από τα σκαλιά της οδού Πατρέως δείχνουν ότι το πάρτι έχει φουντώσει για τα καλά! Φορητά ηχεία παίζουν μουσική στη διαπασών, στα σκαλιά και στον γύρω χώρο… δεν πέφτει καρφίτσα και φυσικά για μέτρα, μάσκες και αποστάσεις ούτε λόγος.

Click4more: Μύκονος: Αγανάκτηση στα Ματογιάννια για αυτές τις εικόνες – «Δεν αντέχεται αυτό που ζούμε»

Σε μόδα όμως μετατρέπονται και τα πάρτι σε σπίτια. Φωτορυθμικά, μουσική στο τέρμα και κέφι μέχρι πρωΐας, με το κάλεσμα να γίνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και… όσοι πιστοί προσέλθετε! Δείτε τις εικόνες του tempo24…

Σε μόδα όμως μετατρέπονται και τα πάρτι σε σπίτια. Φωτορυθμικά, μουσική στο τέρμα και κέφι μέχρι πρωΐας, με το κάλεσμα να γίνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και… όσοι πιστοί προσέλθετε!

Εικόνες που προβληματίζουν στη Θεσσαλονίκη

Το ΑΠΘ, τείνει να μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της Θεσσαλονίκης, καθώς λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο.

Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο του ThessToday.gr, οι νέοι δεν πτοούνται ούτε με τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, καθώς έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ. Μάλιστα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο του… DJ και «χόρεψαν» τους χιλιάδες νέους μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή, ενώ ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Συνωστισμός στη Μύκονο

Εικόνες ακραίου συνωστισμού και στη Μύκονο με εκατοντάδες άτομα να βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο, στα Ματογιάννια. Η αστυνομία απούσα και οι κάτοικοι της περιοχής απελπισμένοι να καταγράφουν τις εικόνες, πολύ κοντά στα σπίτια τους…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις