Σάββατο, 30 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Άρωμα προβοκάτσιας στο περιστατικό με τη σημαία – «Δεν είναι Αλβανοί οι δράστες»

Κρήτη: Άρωμα προβοκάτσιας στο περιστατικό με τη σημαία – «Δεν είναι Αλβανοί οι δράστες»

Μυρίζει… προβοκάτσια το περιστατικό με το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι δράστες δεν είναι από την Αλβανία.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει δύο άτομα, που αρχικά αναφέρονταν ως Αλβανικής υπηκοότητας, να κατεβάζουν μια ελληνική σημαία στο χωριό των Δαφνών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr, τα άτομα που κατέβασαν την σημαία στις Δαφνές Ηρακλείου δεν προέρχονται από την Αλβανία αλλά από άλλη χώρα της Ευρώπης.

Δεν είναι Αλβανοί

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr μέσω του βίντεο που δημοσιεύτηκε και φαίνεται ο αριθμός πινακίδας του οχήματος που ανήκει σε εταιρεία ενοικιαζόμενων – αποδεικνύεται πως τα άτομα που νοίκιασαν το όχημα δεν είναι αλβανικής υπηκοότητας αλλά από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό αναχώρησαν ήδη από το Ηράκλειο καθώς πέταξαν χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”.

«Γάλλοι φοιτητές»

Σύμφωνα με το ekriti που επικαλείται αστυνομική πηγή, οι δύο άνδρες είναι υπήκοοι Γαλλίας.

Η ίδια αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πρόκειται για φοιτητές από κολέγιο από τη Γαλλία που ταξίδεψαν στην Κρήτη στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Τα αίτια της πράξης τους παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: ekriti, flashnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις