Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρήτη: Πέθανε στη γιορτή της λίγες μέρες μετά από εγχείρηση!

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια και τους φίλους της 27χρονης που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή – Η εγχείρηση δεν έφερε τελικά το αποτέλεσμα που περίμεναν οι γιατροί…

Η 27χρονη Μαρία Σπανού, η Ηρακλειώτισσα που συγκίνησε προ καιρού για τη μάχη που έδινε να ξανακερδίσει τη ζωή, έσβησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής της.

Η Μαρία είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο, χειρουργήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στον αγώνα της. Η άτυχη νεαρή νοσηλεύτηκε στο ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις, οι οποίες δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Μόλις διαγνώστηκε η ασθένεια, άρχισε ο Γολγοθάς. Στο Ηράκλειο οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απάντησαν πως δεν αναλαμβάνουν τόσο λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις. Η έρευνα που έγινε οδήγησε την οικογένεια στη λύση της κλινικής του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Μαρία Σπανού υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλο με ρομποτική. Η Μαρία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου δύο μήνες στην εντατική.

Η οικογένεια της 27χρονης είχε ζητήσει από την τοπική κοινωνία να βοηθήσει οικονομικά για τα έξοδα και μάλιστα είχε ανοιχτεί και τραπεζικός λογαριασμός…

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε