Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: Στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας – Ο πρώτος σταθμός και η “θερμή” υποδοχή που ετοιμάζουν αγρότες [pics]

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Κρήτη και το Ηράκλειο, νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης. Οι πρώτες εικόνες της επίσκεψης…

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Έρευνας στις Βούτες, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπoυργός Αλέξης Τσίπρας που έφτασε νωρίτερα στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Χαμογελαστός, ο κύριος Τσίπρας που συνοδεύεται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παδείας, Ερευνας και Καινοτοιμίας Κώστα Φωτάκη και τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, έγινε δεκτός στην είσοδο του Ινστιτούτου από τον πρόεδρο του ΙΤΕ ΝεκτάριοςΤαβερναράκη.

Ο πρωθυπουργός δεν έκανε δηλώσεις και την άφιξή του και οι πόρτες έκλεισαν κατά την περιήγηση του πρωθυργού στα εργαστήρια, πλην της ΕΡΤ. Μετά το πέρας της ξενάγησης ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με ερευνητές και εργαζόμενους.

Οι πρώτες εικόνες της επίσκεψης Τσίπρα

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί αρχικά το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο και στις 6 το απόγευμα θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για τη σύνοψη του Περιφερειακού Συνεδρίου με τους υπουργούς που συμμετείχαν στις εργασίες του, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Διαμαρτυρία την ώρα της ομιλίας

Ωστόσο συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικού, άνεργοι και αγρότες διοργανώνουν παγκρήτιο συλλαλητήριο την ώρα της ομιλίας του στο κέντρο του Ηρακλείου, διαμαρτυρόμενοι για τα σκληρά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για όλους τους εργασιακούς κλάδους. Αύριο Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τα Χανιά, όπου στις 10 το πρωί θα απευθύνει ομιλία στο φόρουμ «Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ε.Ε».

Πηγή: ekriti.gr, cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις