Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Συνελήφθη γιος για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του – Το διαχρονικό δράμα της γυναίκας στο Ηράκλειο

Κρήτη: Συνελήφθη γιος για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του – Το διαχρονικό δράμα της γυναίκας στο Ηράκλειο

Ο νέος ξυλοδαρμός της μητέρας στο Ηράκλειο, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους αστυνομικούς στην Κρήτη. Ο γιος της επιτέθηκε για ακόμα μία φορά με άγριες διαθέσεις…

Ο γιος έβαλε για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο τη μητέρα του. Παραβίασε τον περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί, για να μην την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων και την έπιασε και πάλι στα χέρια του. Το δράμα της γυναίκας στο Ηράκλειο, έχει προκαλέσει συζητήσεις σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο 46χρονος γιος μεταφέρθηκε για ακόμα μία φορά σε αστυνομικό τμήμα.

Για ακόμα μία φορά απασχόλησε τις Αρχές ένας 46χρονος, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να επιτίθεται και να χτυπά άγρια την ηλικιωμένη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, όταν ο 46χρονος άρχισε να χτυπά στο κεφάλι και στο σώμα την 77χρονη μητέρα του.

Μάλιστα, ο γιος φαίνεται να επιτέθηκε πάλι στη μητέρα του το ίδιο βράδυ με αποτέλεσμα η 77χρονη να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άνδρες της αστυνομίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ενώ όπως κατήγγειλε η 77χρονη ο γιος της πολύ συχνά την έδερνε χωρίς έλεος.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, ο 46χρονος το 2023 είχε ξανασυλληφθεί για τον ίδιο λόγο και είχε καταδικαστεί από το Αυτόφωρο δικαστήριο που του είχε απαγορεύσει να πλησιάζει την μητέρα του στα 50 μέτρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις